تصاویر ایران

مشاهير و چهره‌های ماندگار

مقالات همايش
دانشجویان

مجله الکترونیکی

نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
آش رشته تاریخ ثبت : 1388/08/02
طبقه بندي : ,7856,
عنوان : آش رشته
▪ طرزتهیه : طرز تهيه: نخود و لوبيا كه از شب قبل خيس شده را مي پزيم سپس عدس را نيز افزوده تا پخته شود. بعد سبزي خرد شده را افزوده تا بپزد. آب مرغ يا قلم را مي ريزيم. در صورتيكه آب مرغ يا قلم استفاده نشود 0/5پيمانه روغن جامد به مواد مي افزاييم. سپس رشته آش را افزوده تا بپزد.زردچوبه را همراه پياز داغ افزوده بعد نعنا داغ را همراه كشك در آش اضافه مي كنيم. با حرارت ملايم گذاشته تا آش جا بيفتد. آش را مي توانيد با كشك زرد و سفيد، نعنا داغ و لوبيا چيتي تزيين كنيد.
مواد لازم : مواد لازم: سبزي آش: 1/5 كيلو انواع سبزي شامل گشنيز،اسفناج،تره،شبيد،جعفري. ميزان اسفناج بيشتر باشد. رشته آش يك بسته نخود،عدس و لوبيا از هر كدام يك پيمانه كشك به ميزان لازم 700گرم تا يك كيلوگرم نعنا داغ و پياز داغ به مقدار لازم در صورت موجود بودن آب مرغ يا قلم گوساله
عکس غذا :
تعداد نمایش : 1631 <<بازگشت
مناسبت ها

 


 
 

 

 
 
 
 
 

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 15338
 بازدید امروز : 1551
 کل بازدید : 6490444
 بازدیدکنندگان آنلاين : 8
 زمان بازدید : 10.1406