تصاویر ایران

مشاهير و چهره‌های ماندگار

مقالات همايش
دانشجویان

مجله الکترونیکی

نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
شامي با لپه (شامي پوك) تاریخ ثبت : 1388/04/30
طبقه بندي : ,217,
عنوان : شامي با لپه (شامي پوك)
▪ طرزتهیه : گوشت را چند تکه کرده، مي شوييم و با پياز و 2 ليوان آب روي شعله ملايم مي گذاريم تا بپزد. لپه را به گوشت تقريباً پخته اضافه مي کنيم تا لپه با گوشت بپزد. بعد از اينکه آب گوشت کشيده شد، گوشت و لپه و پياز را دو بار چرخ مي کنيم. بعد زعفران آب کرده، جوش شيرين، ماست، تخم مرغ ها، نمک، فلفل و ادويه را به گوشت سرد شده اضافه مي کنيم. مايه شامي را خوب ورز مي دهيم. سپس از مايه شامي به اندازه يک پرتقال متوسط برداشته و به صورت دايره پهن مي کنيم . آن را آرام در روغن کاملاً داغ شده مي گذاريم، طوريکه روي شامي را روغن بگيرد و سرخ شود. بعد آن را برمي گردانيم تا روي بعدي شامي هم سرخ شود. کليه شامي ها را به اين ترتيب فرم داده و سرخ مي کنيم. سپس آنها را در ديس چيده و اطراف آنها را با سبزيجات، خيارشور و ليموترش تزيين مي کنيم.
مواد لازم : گوشت مغز ران بي استخوان يك كيلو لپه نيم کيلو پياز 4عدد متوسط ماست 3قاشق سوپخوري تخم مرغ 5عدد جوش شيرين يک قاشق مرباخوري
عکس غذا : <#f:302/>
تعداد نمایش : 1476 <<بازگشت
مناسبت ها

 


 

 

 
 
 
 

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 15085
 بازدید امروز : 2526
 کل بازدید : 6321877
 بازدیدکنندگان آنلاين : 5
 زمان بازدید : 7.7187