
در این کارگاه آموزشی که با حضور 40 دانشجوی هنر و به همت رايزني فرهنگي ايران در آستانه برگزار شد، بهزاد بزرگي به تاریخچه نقاشی ایرانی، سبک نقاشی ایرانی، تکنیک و تفاوتهای آن با یکدیگر و نیز با نقاشیهای غربی اشاره و اظهار كرد: از آنجا كه اجرای نقاشی ایرانی مستلزم زمانی طولانی و حوصله فراوان است، در حال حاضر تعداد کمی از هنرجویان به این رشته روی میآورند.
وي در ادامه تفاوت نقاشیهای ایرانی با نقاشیهای غربی و مشخصههای نقاشیهای ایرانی را برای دانشجویان تشریح كرد كه به زعم او، مهمترین مشخصه نقاشیهای ایرانی را قلمگیری عنوان كرد و گفت: در نقاشیهای غربی عمق نقاشی را با پرسپکتیو و سایه نشان میدهند؛ اما در نقاشیهای ایرانی به دلیل فضای دوبُعدی، این امر با قلمگیری به بیننده نشان داده میشود.
بزرگي سپس طرحی از مکتب اصفهان را با فضا یا تکنیک قلمگیری برای دانشجویان به اجرا گذاشت و در ادامه به سؤالات دانشجویان در زمینه نقاشیهای ایرانی و شرقی و در مورد هنرمندان مکاتب مختلف دنیا از جمله نقاشیهای رئال، سورئال، امپرسیون، اکسپرسیون، مدرن و ... و درباره نقاشانی چون رامبراند، رافائل، میکل آنژ، ونگوک، رنووار، گوگن، پیکاسو و جکسون پولاک و ... پاسخ داد.
مصاحبه مینیاتور ایرانی با خبرگزاری قزاقستان کازینفورم
بهزاد بزرگی، استاد مینیاتور ایرانی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری رسمی قزاقستان کازینفورم گفت: من از سن 9 سالگی به نقاشی مینیاتور پرداختهام. دلیل آن نیز وجود خانوادهای هنری بود که موجبات علاقه من به این رشته را فراهم آمد.
وي افزود: تاکنون 56 نمایشگاه در داخل و خارج از ایران در کالیفرنیای آمریکا، مسکو و غازان در روسیه، مینسک در بلاروس، مانیل در فیلیپین، کویت، دبی، قطر، بوسنی، بلگراد و پاریس برگزار نمودهام.
استاد مینیاتور ایرانی اظهار كرد: سال گذشته نیز برای اولین بار در قزاقستان نمایشگاه خود را با همكاري رایزنی فرهنگی ایران برگزار نمودم و این برای دومین بار است که در این شهر نمایشگاه خود را با موضوع جدید برگزار مينمایم.
وي ادامه داد: تاکنون آثار من در دیوان اشعار شعرای بزرگ ایران مانند: حافظ، سعدی، عطار نیشابوری، مثنوی و کلیات شمس مولانا به چاپ رسیده است.
