
در ايام سالروز پيروزي انقلاب اسلامي، گروه هنري ناشنوایان «دستان گويا» برنامههاي متنوعی از موسیقی سنتی ایرانی و سرودهای انقلابی را در دانشگاه كامست اسلامآباد اجرا كردند.
در ابتداي اين برنامه گروه هنري «دستان گويا» به همراه گروه ناشنوایان مؤسسه «الفارابی» سرود ملي جمهوري اسلامي ايران و جمهوري پاكستان را اجرا كردند.
در ادامه شهابالدين دارايي، رايزن فرهنگي ايران در پاكستان، با بيان سخناني ضمن تبريك سيونهمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ایران به تشريح برنامههای رايزني فرهنگي كشورمان و گروه هنري «دستان گويا» در اسلامآباد پاكستان اشاره و درباره ابعاد هنر و آواي موسيقي ايراني، مطالبی را بيان كرد.
وي گفت: امروز دنيا شاهد موفقيتهاي زياد مردم ايران در عرصه توليد علم و فناوري با اتكا به دانش بومي مهندسين و محققان جوان خود است. اين پيشرفتها در عرصههاي نوآوري و فرهنگ و هنر، موسيقي و سينما نيز با هنرنمايي هنرمندان جوان محقق شده و هنرمندن ايراني در فستيوالهاي مهم بينالمللي آنچنان خوش ميدرخشند كه موجب حيرت و شگفتي صاحبنظران ميشوند.
دارايي ادامه داد: شما ميهمانان ارجمند امروز نمونه كوچك كار هنرمندان جوان كشورم را كه اغلب سن آنان با سن و عمر انقلاب همسان و يا كمتر است را مشاهده خواهيد فرمود كه چگونه با حفظ اصالت و ارزشهاي ايراني اسلامي، با زبان بيزباني هنر دستان خود، مفاهيم بلند عشق، محبت، مهرورزي و نوعدوستي را به زيبايي ارايه ميدهند.
رايزن فرهنگي كشورمان ادامه داد: هنرشناسان و هنردوستان بهتر از هر كس ميدانند كه هنر به دنبال نوازش روح و روان است و شاخص اصلي غالب آواها و نواهاي هنر موسيقي اصيل ايراني، روحنواز، روحبخش و اميدآفرين است.
در ادامه برنامه گروه هنري ناشنوايان «دستان گويا» به اجراي چندين قطعه هنري همراه با سرودهای انقلابی و محلي ايراني پرداختند كه مورد شگفتی و تشويق حاضرين در سالن شد.
پس از آن هم گروه ناشنوایان پاکستانی «مؤسسه الفارابی» نیز به اجرای برنامههای متنوعی پرداختند که مورد تشویق حضار قرار گرفت.
در بخش ديگري از اين برنامه قدیر الحسن، رييس بخش مهندسي الكترونيك دانشگاه كامست با اظهار شگفتی از اجراي گروه ناشنوايان «دستان گويا» خواستار تداوم برنامههاي رایزنی فرهنگی ايران در این دانشگاه شد و تداوم اين برنامهها را موجب نزديكی دو ملت دوست و برادر ايران و پاكستان دانست.
